Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@08:29:25 GMT

راهکار طلایی کاهش خلافی خودرو در تابستان ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۱۶۲۳

راهکار طلایی کاهش خلافی خودرو در تابستان ۱۴۰۱

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در خصوص خلافی خودرو چندین نگرانی بین رانندگان وجود دارد؛ یکی اینکه جریمه نشوند و دیگری اینکه بعد از چند ماه با انبوهی از جریمه‌های پرداخت نشده مواجه نشوند. وقتی قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنید، مسلماَ جریمه نمی‌شوید. خیلی‌ها هستند که حتی در طول عمرشان یک بار هم جریمه نشده‌اند؛ اما گاهی پیش می‌آید که ناخواسته خلافی را مرتکب می‌شوید یا فکر می‌کنید که افسر نیست و به خود می‌گویید یک تخلف کوچک ایرادی ندارد؛ غافل از اینکه دوربین پلاک شما را ثبت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آن‌هایی که بیشتر از همه در خیابان تردد می‌کنند، کاهش تخلفات بیشتر از همه اهمیت دارد؛ اما باید چه کاری انجام دهند؟ در این مطلب، در خصوص کاهش خلافی خودرو، نکات و راهکارهایی را نوشته‌ایم که به شما در این زمینه بسیار کمک می‌کند.

منظور از کم کردن خلافی خودرو چیست؟

قبل از هر دانستن پرسش «چگونه خلافی خودرو بگیریم»، بهتر است که در ابتدا بدانیم چیست و چه انواعی دارد؟ خلافی اتومبیل همه تخلفات و نقض قوانین رانندگی است که شما با وسیله نقلیه خود مرتکب می‌شوید. این موارد، در پرونده خودروی شما نزد نیروی انتظامی ثبت می‌گردد. بعضی از این خلافی‌های خودرو جریمه دارند. با یپشرفت تکنولوژی پلیس هم در ثبت و ضبط جرایم رانندگی دقیق و عمیق‌تر عمل می‌کند. گواه این مطلب نصب دوربین‌های کنترل سرعت است: هر راننده که پایش را چند دقیقه روی کلاژ و دنده بگذارد (حتی در مسیرهای کوتاه) نیز آن را تجربه می‌کند. اطلاعات میزان تخلفات رانندگی در سیستم‌های راهنمایی و رانندگی ثبت می‌گردد و روش‌ها و اپلیکیشن‌های مختلفی برای بررسی آنان وجود دارد. در خصوص کم کردن خلافی خودرو چندین نظر و دیدگاه وجود دارد؛ اما اگر بخواهیم که خیلی کلی در این مورد توضیح دهیم، می‌توان به این صورت تعریف کرد: کم کردن خلافی خودرو صرفاَ به معنای صفر کردن آن نیست. همین که شما تخلفی انجام ندهید، دیگر مبلغ جریمه‌ای برایتان تعریف نمی‌شود؛ اما راهکارها و مواردی وجود دارند که در صورت جریمه شدن، بتوان مبلغ آن را در هنگام پرداخت کمتر کرد.

شما ممکن است که به دلایل مختلفی جریمه شوید؛ سرعت غیرمجاز، نبستن کمربندی ایمنی توسط تمامی سرنشینان، دور زدن ممنوع، توقف ممنوع، پارک دوبل، گردش ممنوع، صحبت با موبایل پشت فرمان و غیره از جمله مهم‌ترین دلایلی هستند که هر راننده‌ای می‌تواند جریمه شود.

روش‌های کم کردن خلافی چیست؟

حال در ادامه بهترین و مهم‌ترین روش‌های کم کردن خلافی را برای شما نوشته‌ایم:

جلوگیری از جریمه نشدن

این شاید روش به حساب نیاید؛ اما باید گفت که مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسئله‌ای است که باید در نظر گرفته شود. وقتی شما تمامی قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنید، دیگر چه دلیلی وجود دارد که جریمه شوید؟ بابت هر تخلف، هرچند کوچک، جریمه‌ای در نظر گرفته می‌شود. این جریمه‌ها کم کم جمع می‌شوند و در آخر شما مشاهده می‌کنید که باید ۳ میلیون تومان بپردازید.

پرداخت به موقع جریمه

بهترین زمان پرداخت جریمه، بلافاصله بعد از دریافت آن است. برخی عادت ندارند که جریمه را سر موقع پرداخت کنند و به خود می‌گویند که در هنگام فروش خودرو، آن موقع جریمه را صفر می‌کنند. غافل از اینکه شاید تا آن موقع چند میلیون باید بابت تخلفات خودروی خود بپردازند. چرا باید فقط چند میلیون از پول فروش خودرو را به صفر کردن خلافی خودرو اختصاص داد؟ جریمه‌هایی مانند تسلیمی و الصاقی تا ۶۰ روز پرداخت نشوند، مبلغشان دو برابر خواهد شد. پس چه بهتر که در همان لحظه پرداختی را انجام دهید تا بعدها نخواهید که مبلغ بیشتری را بپردازید.

استفاده از فرصت طلایی بخشودگی

بخشودگی جرائم رانندگی فرصت طلایی است که از طرف راهنمایی و رانندگی به رانندگان با مقدار جریمه بالا اختصاص داده می‌شود. بر اساس این طرح، تمامی هزینه‌های دوبرابر جریمه به صورت کامل بخشیده می‌شود و فقط لازم است تا فرد اصل مبلغ را بپردازد. البته استفاده از این طرح دارای بازه زمانی خاص است؛ عید فطر، نوروز، دهه فجر و غیره از جمله زمان‌هایی هستند که طرح بخشودگی اعلام می‌شود. اصولاَ زمان این طرح متوسط ۲۰ روز است. باز هم تاکید می‌کنیم که با این طرح، فقط مبلغ‌های دو برابر شده کسر می‌شوند و اصل جریمه باید پرداخت شود.

اعتراض به خلافی

حتماَ برای شما یا از دوستان یا خویشاوندان جریمه‌ای در نظر گرفته شده‌است که اصلاَ با خودرو ترددی در آن منطقه صورت نگرفته است. برای مثال، شما در شهر یزد جریمه‌ای شده‌اید؛ اما اصلاَ یک بار هم از نزدیک های یزد رد نشده‌اید. البته مورد دیگری که برای اشخاص اتفاق می‌افتد، بودن در دو نقطه مختلف با فاصله زیاد و آن هم در یک زمان است. در اینجا شما می‌توانید نسبت به خلافی خود اعتراض بزنید. در صورتی که اعتراض شما به حق باشد، مبلغ جریمه از کل آن کسر خواهد شد. البته زمانی اعتراض بزنید که واقعاَ آن خلاف را انجام نداده‌اید.

رعایت قوانین خاص راهنمایی و رانندگی

این مورد کمی با حالت متفاوت است. وقتی شما قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنید، دلیلی بر جریمه کردن شما وجود ندارد؛ اما باید حواستان باشد که این قوانین باید در همه جا رعایت شود. برخی با این تصور که در جاده‌های برون شهری کم تردد مانند جاده‌های روستایی پلیسی وجود ندارد، نسبت به رعایت قوانین کمی سرد می‌شوند. در صورتی که باید گفت برعکس در چنین مکان‌هایی پلیس وجود دارد و رانندگان متخلف را جریمه می‌کند. بعضی از این قوانین که باید نسبت به آن حساس باشید، شامل موارد زیر هستند:

بستن کمربندی ایمنی

کاهش سرعت و افرایش فاصله ایمنی با خودروی مقابل در شرایط بارانی یا مه گرفتگی

استفاده از زنجیر چرخ در سفرهای زمستانی

ایجاد نکردن آلودگی صوتی

دور نزدن یا وارد نشدن در مکان‌ها و خیابان‌های ممنوع

جریمه رانندگی واقعاَ حس ناخوشایندی است که کسی علاقه‌ای به تجربه کردن آن ندارد. یکی از دلایل جریمه شدن، همراه نداشتن مدارک خودرو از جمله بیمه شخص ثالث است. بیمه شخص ثالث، بیمه‌ای اجباری برای تمام دارندگان وسایل نقلیه زمینی در برابر خسارات جانی و مالی وارد شده به اشخاص ثالث است. در بیمه شخص ثالث، مالک وسیله نقلیه شخص اول به شمار می‌آید (که در اکثر بیمه‌نامه ها تحت عنوان بیمه‌گزار شناخته می‌شود)، شخص ثانی شرکت بیمه است که متعهد به جبران هزینه‌ها طبق قرارداد است (که در بیمه نامه با عنوان بیمه‌گر درج می‌شود) و در نهایت شخص ثالث فرد زیان دیده در حوادث رانندگی است (که منظور غیر از راننده مقصر است). تمامی اشخاصی که در یک حادثه تصادف، زیان مالی و جانی می‌بینند، تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار گرفته و این بیمه هزینه‌های مربوط به درمان، فوت و خسارات وارد شده به اموال را جبران می‌کند. در این گونه اتفاقات، راننده مقصر هم می‌تواند از مزایای بیمه حوادث راننده که شاخه‌ای جدید از بیمه شخص ثالث به شمار می‌آید استفاده کند. البته باید گفت که در صورت نداشتن بیمه، خودروی شما به پارکینگ منتقل خواهد شد. پس به غیر از موارد بالا، حتماَ قبل از هر اقدامی، داشتن مدارک و معتبر بودن آن‌ها را بررسی کنید. کارگزاری آنلاین بیمه دات کام، سامانه استعلام، مقایسه و خرید آنلاین بیمه است. شما به راحتی می‌توانید با ورود به این سایت، انواع بیمه‌نامه‌های شرکت‌های بیمه‌ای مجاز بیمه مرکزی را استعلام و مقایسه نمایید. ضمناً، امکان تماس تلفنی با شماره ۰۲۱۴۳۷۲ و دریافت راهنمایی‌های رایگان و کاملاً بی‌طرفانه و اطلاعات تخصصی بیمه از کارشناسان متخصص بیمه دات کام برای خرید آنلاین بیمه شخص ثالث خودرو یا ماشین فراهم شده است. شما پس از دریافت اطلاعات بیمه‌ای، بررسی و خرید ارزان‌ترین بیمه مناسب شرایط خود در کمترین زمان ممکن، بیمه‌نامه خود را به صورت رایگان درب منزل دریافت می‌نمایید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5526567

منبع: مهر

کلیدواژه: خلافی خودرو جریمه رانندگی بیمه بازار تهران قیمت خودرو قیمت مرغ قیمت میوه کسب و کار قیمت مسکن قیمت ماهی قیمت گوشت تولید داخلی شهر تهران خرید و فروش مسکن بازار میوه و تره بار بازار خودرو ماهی راهنمایی و رانندگی کردن خلافی خودرو بیمه شخص ثالث بیمه نامه جریمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۱۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • رفع تبعیض بین مدارس دولتی و غیرانتفاعی نیازمند راهکار سازنده است
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)